۲ نفر از مفقودان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۳ خدمت پرتکرار طب ایرانی ۸۰۰ هزار واحد واکسن پنتاوالان در مراکز بهداشتی کشور توزیع شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی خراسان رضوی: سکونتگاه‌های غیررسمی را مجرم‌پرور می‌شناسیم، نه جرم‌خیز فعالیت غیرمجاز آرایشگر‌ها در حوزه زیبایی ثبت حدود ۷۸۲ هزار نفرشب اقامت در خراسان رضوی در دهه کرامت ۱۴۰۴  رقم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ چگونه محاسبه می‌شود؟ | جزئیات افزایش ۷۰ درصدی حقوق بازنشستگان نابودی صدها هکتار جنگل در روز، نتیجه بحران آب در کشور مشارکت‌های محلی برای نجات اکوسیستم زاگرس اهمیت دارد زیرساخت‌های فرسوده موجب وقوع سیل، تنها با ۶ میلی‌متر باران شده است! اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) باید در آموزش و پرورش نظام مددکاری ایجاد شود زمان ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها اعلام شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها فقط به شرط سنجش سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان وقف ارزشمند معلمان نمونه | اهدای هدایای روز معلم برای ساخت مدرسه بازنشستگان، گرفتار امروز و  فردا شدن واریز حقوق! برای حفاظت از یوزپلنگ، اول باید زیستگاه‌های طبیعی حفظ شوند درباره صدرنشین تخلفات رانندگی در مشهد | توقف بدون تقدم! ۳۵ درصد حوادث کارگاهی خراسان رضوی مربوط به حوزه ساختمانی است تمام غذای کپک‌زده دورریز است ابلاغ دستورالعمل تشدید نظارت بر تبلیغات پزشکی در فضای مجازی گروه‌بندی دانش‌آموزان به قوی و ضعیف از نظر تربیتی غیرقابل قبول است شکارچی سابقه‌دار پارک ملی تندوره خراسان رضوی به یک سال حبس محکوم شد سازمان حفاظت محیط زیست حامی آموزش‌های زیست‌محیطی افزایش سهمیه انسولین برای مشهد گزارش سرزده صدای مردم شهرآرا از شلوغ‌ترین اورژانس مشهد | «عدالتیان» زیر فشار بیمه‌ای برای بلای خودساخته
سرخط خبرها

بیمارستان حاشیه شهر مشهد زیر سرم اعتبار | تکمیل بخش اورژانس تا پایان آبان ۱۴۰۳ + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۰۷۰۷
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
بیمارستان حاشیه شهر مشهد زیر سرم اعتبار | تکمیل بخش اورژانس تا پایان آبان ۱۴۰۳ + فیلم
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌گوید: «تکمیل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبراعظم(ص) در حاشیه شهر مشهد با ۱۴۰۰ میلیارد تومانی که قبلاً در نظر گرفته شده قطعاً ممکن نیست و این عدد در حال حاضر به ۲۲۰۰ میلیارد رسیده است که دولت و وزارت بهداشت باید برایش برنامه‌ریزی کنند.»

به گزارش شهرآرانیوز، اولین گام احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی حاشیه شهر مشهد، ۲۶ فروردین ۱۳۹۵ در جلسه ستاد راهبردی مدیریت شهری برداشته شد و مقرر گردید زمین را آستان قدس رضوی، پروانه را شهرداری، ۵۰ درصد هزینه‌ها را وزارت بهداشت و مابقی را وزارت راه و شهرسازی عهده‌دار شوند تا کاری کنند کارستان و طی مدت چهار سال در حاشیه شهر مشهد، این بیمارستان را به بهره‌برداری برسانند و رنجی بزرگ را از قلب مردم نجیب و محروم این مناطق بزدایند.

اما در ادامه این کار که در ابتدا آسان نمود، افتاد مشکل‌ها و برخی از دستگاه‌ها در انجام تکالیفشان، اماواگر‌هایی آوردند.

حاشیه شهر اما منتظر تصمیم و وفای به عهد مسئولان نماند و روزبه‌روز بزرگ‌تر شد و نیاز به احداث بیمارستان هم روزبه‌روز بیشتر. در نهایت آبان ۱۴۰۰ با دستور یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، عملیات اجرایی این پروژه پس از چند سال وقفه آغاز و قرار شد با کار شبانه‌روزی و جهادی ظرف بازه زمانی چهارساله به بهره‌برداری برسد.

مرداد ۱۴۰۲ محسن داوری، فرماندار مشهد، وعده بهره‌برداری از بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی تا دهه فجر همان سال را داد و این وعده بار دیگر توسط دانشگاه علوم پزشکی برای فروردین ۱۴۰۳، تکرار و تیتر رسانه‌ها شد؛ به این ترتیب وعده‌هایی که در کش‌و‌قوس کمبود بودجه رنگ می‌باخت، هر از گاهی تکرار شد.

روایت مردم حاشیه شهر از آنهایی که در راه بیمارستان جان باختند

به شهرک رجایی مشهد می‌رویم تا پای درد دل مردمی بنشینیم که از وعده درمانی مسئولان دردی از دردهایشان دوا نکرده است،گلایه هایشان زیاد است و از دوری اولین بیمارستان دولتی و جان باختن عزیزانشان در مسیر بیمارستان دل پر دردی دارند.

میگویند مشکل معیشتی اگر درد نان باشد به هر طریقی که شده تاب می‌آورند و تحمل میکنند، اما دوری از بیمارستان‌های دولتی این شهر و نبود یا کمبود امکانات درمانی در حاشیه شهر گاهی جبران ناپذیر است، گاهی قلب بیمار تا رسیدن به مناطق مرکزی شهر، تاب نمی‌آورد، گاهی خونریزی یک جوان حادثه دیده در حاشیه شهر تا رسیدن به اولین بیمارستان، عمرش را می‌گیرد، گاهی ...

تکمیل فاز اول بیمارستان تا پایان مهر سال جاری

به سراغ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌رویم تا از آخرین وضعیت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم باخبر شویم.
علیرضا مسلم، پیشرفت فیزیکی فاز اول بیمارستان راحدود ۹۳ درصد برآورد میکند و میگوید که این فاز (اسکلت) تا پایان مهرماه تکمیل خواهد شد.
وی یادآور می‌شود: در مصوبات سفر دولت سیزدهم ۱۴۰۰ میلیارد تومان برای ساخت این بیمارستان در نظر گرفتند (سهم دولت ۶۰۰ میلیارد، سهم مولدسازی ۶۰۰ میلیارد، ۱۰۰ میلیارد استان و ۱۰۰ میلیارد هم سهم نفت) که الان این هزینه افزایش یافته و به ۲۲۰۰ میلیارد رسیده است.
به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تا الان از مجموع ۱۴۰۰ میلیارد، در مجموع نزدیک به ۳۰۰ میلیارد از اوراق و نفت محقق شده است.

مسلم می‌گوید: برای مولدسازی دو منبع در نظر گرفتیم که الان در حال طی مراحل است تا بتوانیم اسکلت را تمام کنیم.

وی اضافه میکند: در آن منطقه حاشیه‌ای شهر، مرکز درمانی وجود ندارد بنابر این استاندار و وزیر سابق بهداشت بر تسریع در راه اندازی بخش اورژانس تاکید داشتند تا در صورت بروز حادثه در آن منطقه خدمات اورژانسی ارائه شود، بخش اورژانس حدود ۴۰۰۰ متر مساحت دارد که برآورد میکنیم تا اواخر آبان به بهره برداری برسد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان میکند: این بیمارستان ۷ بلوک دارد و از آنجا که اعتبار پروژه زیاد است دانشگاه علوم پزشکی برنامه ریزی کرده دو بلوک که معادل ۲۵۰ تخت است در اولویت قرار بگیرد و زودتر تکمیل گردد، البته باید منابع اعتباری تامین شود.
مسلم متذکر می‌شود که دانشگاه فعلا برنامه‌ای برای ارتقا و افزایش تعداد تخت‌های این بیمارستان ندارد و اولویت اول فعلا تکمیل همان ۵۴۰ تخت است.
او تاکید میکند: با وجود مشکلاتی که برای تامین اعتبار وجود داشته، اما دانشگاه هیچگاه کار را متوقف نکرده است فقط گاهی روند کندتر شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه میدهد: برای انجام فاز ۲ بیمارستان، دو زمین از محل مولدسازی در نظر گرفته ایم که پس از تایید در هیات عالی مولدسازی به فروش میرسانیم و به این ترتیب سهم وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی برای تامین ۶۰۰ میلیارد تومان تامین شود.

مسلم تاکید میکند: نکته مهمی که باید توجه داشت این است که در حال حاضر تکمیل بیمارستان با ۱۴۰۰میلیارد تومانی که قبلا در نظر گرفته شده قطعا ممکن نیست و این عدد در حال حاضر به ۲۲۰۰ میلیارد رسیده که دولت و وزارت بهداشت باید برایش برنامه ریزی کند.

به نظر می‌رسد افتتاح بیمارستان ۵۴۰ تختی پیامبر اعظم (ص)، طلسمی است که شکستنش در گرو درک ضرورت تکمیل هر چه سریعتر این بیمارستان توسط وزارت بهداشت دولت چهاردهم است و چه ضرورتی مهمتر و بزرگتر از جان مردم؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->